NIPI MANIITSOQ


Nipi FM – Maniitsoq ApS er en kommerciel mediestation i Maniitsoq. Nipi FM er et generelt navn for Nipi Avis – Maniitsormiut, lokal avis som udkommer i ulige uger i 1.000 stk. samt lokalradioen Nipi FM, Lokal radio der sender i Maniitsoq og omegn på frekvenserne 90,5 – 93 & 99 Mhz.

Nipi FM er en kommerciel mediestation, der i dagligdagen sætter musik og underholdning i højsædet. Lokal Radioen samt avisen er afhængige af aktive medlemmer samt lokal støtte fra borgerne i Maniitsoq - uden et aktiv erhvervsliv og medlemsbidrag kan vi ikke udvikle os.

I Nipi FM garanterer vi en rar og rolig stemning med de største Grønlandske, udenlandske samt danske kunstnere - Nipi FM - vi gør vores bedste for dig!
Den radio vi laver, skal du jo kunne lytte til på arbejde, i bilen og hjemme - 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Vi håber du bliver glad for Nipi FM – vi bringer dig musikken og de seneste nyheder i Maniitsoq.

 

Vi spiller det nye, tidligere hits, og så har vi udvalgt en masse rigtig god musik at spille der imellem. Alle har en lidt forskellig musiksmag, og vi arbejde hver dag på at få radioen til at lyde godt.

To-Tre gange om ugen er der radiobingo på Nipi FM. Altid med præmier for flere tusinde kroner. Radiobingo har altid været en populær måde at hygge sig på i Maniitsoq og omegn. Hver uge sættes der præmier på højkant. Spil med så har du en større chance for, at du kan få del i en af de mange præmier vi ugentlig spiller om.
Din lokale ugeavis, Nipi Avis, læses af mange, den læses ofte, og den læses i et langt tidsrum. Den lokale ugeavis læses i en mental kontekst af afslappethed, fordybelse og ønske om at hygge om sig selv.

Stærke værdier knyttes til lokalområdet…. og der ses et unikt og stort sammenfald mellem disse ”nærhedsværdier” og den lokale ugeavis. Grønlænderes tilknytning til deres lokalområde er stærk – fysisk, socialt såvel som psykologisk. Nipi Avis´s væsentligste funktion er at skabe relationer i det lokale fællesskab. Annoncører i Nipi Avis eksponeres således i et medie, der i forhold til øvrige medier, opfattes fysisk, socialt og psykologisk ”tæt på” læseren og dennes hverdag og nære verden.